Posters

Posters

Vi som kör derby lite då och då hade ju en del skyltar och banderoller upptryckta och vi var inne på att göra det igen, man vill ju visa upp sig lite mot/för andra idrottsföreningar så jag surfade runt lite på nätet. Då hittade jag en rätt häftig poster med bara en fotbollsplan.

Tyckte den var skitsnygg och enkel faktiskt – såg sen att det fanns många fler posters på “planer” från andra sporter som basket, bordtennis, volleyboll och golf!

Motornörd som jag är så gled jag förstås in på fordonskategorin. Jag tänkte att jag skulle ha en eller två tavlor i garaget så det blir lite trevligare när jag är där inne och mekar med bilen eller lagar rustar upp gamla motorer.

Hittade ett par snygga posters på klassiska bilar – de posters som har en bild där man zoomat in på olika detaljer på bilarna tycker jag är extra snygga.

Lilltjejen är ju intresserad av hästar så tänkte att det kunde vara en bra födelsedagspresent att hon får välja en poster med hästar på posteryard.se och en ram eller posterhängare till också.

Hon får ju förstås välja vad hon vill men jag gissar ändå på att det är hästar som gäller där också.

Men till vår idrottsförening kommer jag definitivt i alla fall beställa en poster med fotbollsplan på.